A A A

Apple dezvoltă curele ce afişează alerte ca Apple Watch

Mie, 12/09/2015 - 15:58 -- a.iurko

Pentru că Apple Watch nu are de unul singur puterea de a îi oferi companiei Apple control total asupra pieţei wearable-urilor, cei din Cupertino dezvoltă în momentul de faţă curele care sunt capabile să afişeze alerte într-un mod similar cu cel al Apple Watch. Informaţia este oferita de un brevet de invenţie publicat astăzi, în el compania Apple descriind o modalitate prin care curele sunt capabile să ne redea fără probleme informaţii pe care un Apple Watch le poate afişa de unul singur în momentul de faţă.

Acest tip de curele ar avea încorporat un cablu din fibra optică menit să se ilumineze pentru a afişa informaţiile, ţesătură fiind făcută într-un asemenea mod încât materialul obişnuit să permită iluminarea şi afişarea de informaţii deşi în mod normal ar împiedica totul.

Apple descrie trei metode prin care ar putea realiza o asemenea curea din ţesătură, cablul din fibră optică putând fi iluminat total, parţial sau acoperit de material pentru a afişa informaţiile în felul dorit de către compania americană, ideea în sine fiind interesantă.